Επί Σκηνής

5ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας: Εντυπωσίασαν οι κούκλες-γίγαντες και οι … φούσκες!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εντυπωσίασαν όλους οι κούκλες- γίγαντες από το δημιουργικό εργαστήρι του Στάθη Μαρκόπουλου, όταν την Κυριακή το μεσημέρι παρέλασαν στην Κεντρική Πλατεία ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά που θαύμασαν τους χάρτινους γίγαντες. Έγινε ένα μικρό δρώμενο ανάμεσα στις δύο γιγαντόκουκλες και αποχώρησαν στο Πνευματικό Κέντρο όπου και θα μείνουν εκτεθειμένες μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η ομάδα “La petite marguerιte” που δημιούργησαν ένα bubble show και γέμισαν ολόκληρη την πλατεία τεράστιες σαπουνόφουσκες σκορπώντας χαρά σε όλα τα παιδιά που χοροπηδούσαν γύρω τους. Η ίδια ομάδα θα παρουσιάσει μια παράσταση bubble show δωρεάν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ σήμερα το πρωί.

Σήμερα Δευτέρα αρχίζουν οι πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία και το απόγευμα για το κοινό. Επτά παραστάσεις στο σύνολο. Το απόγευμα στις 18.00 στη Φιλαρμονική η παράσταση “ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα” από την ομάδα ΚΑΡΥΔΟΤΣΟΥΦΛΟ. Ηλικία θεατών 3+
Στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο η παράσταση “Ο κύκλος με την κούκλα” από την ομάδα ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ, για παιδιά 5+
Στις 20.00 στο Εργατικό Κέντρο η παράσταση “Παρθεναγωγείο Βόλου, ένα σχολείο μέσα στη ζωή και στη φύση” από την ομάδα ΟΙ ΔΥΤΕΣ. Σημαντική παράσταση για εκπαιδευτικούς και μαθητές 14+ που μιλάει για τον σπουδαίο εκπαιδευτικό Δελμούζο και το γλωσσικό ζήτημα.

To Top