Υγεία

51 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Επαναλειτουργεί η ΜΕΘ Covid στο Νοσοκομείο-3 οι διασωληνωμένοι

ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ-907 RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Τάσεις σταθεροποίησης δείχνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Μεσσηνία, όπως φαίνεται και από τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, όπου καταγράφονται 51 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.Να σημειωθεί οτι χθες Δευτέρα είχαν καταγραφεί 45. Και οι δύο μέρες δίνουν μισό αριθμό κρουσμάτων συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που εκτιμάται ότι αποτυπώνει μια αποκλιμάκωση της επιδημιολογικής κατάστασης. Σήμερα έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία 907 δωρεάν rapid test. Συγκεκριμένα, έγιναν δωρεάν rapid test σε Καλαμάτα, Πύλο και Κυπαρισσία.


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΘ COVID

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας 62 ασθενείς με κορονοϊό, μετά και τις 12 εισαγωγές που έγιναν σήμερα και τα ισάριθμα εξιτήρια που δόθηκαν. Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι δεν υπάρχει θάνατος αλλά και ότι επαναλειτουργεί η ΜΕΘ COVID της οποίας η λειτουργία είχε ανασταλεί μέσα Ιουνίου. Σε αυτήν πλέον νοσηλεύονται οι 3 διασωληνωμένοι ασθενείς (δύο 75χρονοι και μια 72χρονη). Έτσι τα πολύ σοβαρά περιστατικά που χρήζουν διασωλήνωσης προς το παρόν παραμένουν για νοσηλεία και αντιμετώπιση στη ΜΕΘ Covid αποφεύγοντας τις διακομιδές.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 7/9/2021 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται εξήντα δύο (62) ασθενείς.

Έγιναν δώδεκα (12) εισαγωγές. Δόθηκαν δώδεκα (12) εξιτήρια.

Στις 6/9/2021 αξιολογήθηκαν δέκα πέντε (15) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στη ΜΕΘ COVID νοσηλεύονται τρεις (3) ασθενείς διασωληνωμένοι”.

 

Μαίρη Περδικέα

 

Διαβάστε και αυτό:

7.183 δωρεάν rapid test έγιναν την εβδομάδα στη Μεσσηνία: Σταματούν τα τεστ σε Κυπαρισσία, Μελιγαλά, Καρδαμύλη, Πύλο-Το νέο πρόγραμμα

 

51 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Επαναλειτουργεί η ΜΕΘ Covid στο Νοσοκομείο-3 οι διασωληνωμένοι
To Top