ΚΟΙΝΩΝΙΑ

50 χρονος Ρομά επιτέθηκε σε Δημοτικό Αστυνομικό μέσα στο ΚΕΠ Καλαμάτας για μια κλήση

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 

Ένας 50χρονος Ρομά προσερχόμενος σε έξαλλη κατάσταση στο παλιό Δημαρχείο, στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, στις 13:55 σήμερα το μεσημέρι, για να διαμαρτυρηθεί για μια κλήση που του βεβαίωσαν στην οδό Αρτέμιδος, προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο εναντίον όλων των Δημοτικών Αστυνομικών.

Εκδορές, δαγκωματιές και σκισμένα ρούχα, άφησε πίσω του ο 50χρονος…

Συγκεκριμένα με το που πλησίασε την είσοδο επιτέθηκε φραστικά και απώθησε βίαια έναν Δημοτικό Αστυνομικό που ήταν στο πεζοδρόμιο και σκίζοντας την κλήση, μπήκε στο κτήριο κι άρχισε να βρίζει και να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά του!
Κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους του ΚΕΠ και μόλις τον πλησίασαν 3 άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας για να τον βγάλουν από το ΚΕΠ, επιτέθηκε στον έναν, ρίχνοντάς του μια γροθιά στο πρόσωπο, δαγκώνοντάς τον στο αριστερό χέρι και σκίζοντας την μπλούζα του. Νωρίτερα μέσα στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας είχε δαγκώσει κι άλλον έναν αστυνομικό…

Χρειάστηκε όλη η δύναμη της Δημ.Αστυνομίας για να τον απωθήσει στο πεζοδρόμιο ενώ αυτός συνέχιζε να τους σπρώχνει, να τους βρίζει και να τους απειλεί ακόμα κι όταν τον έβγαλαν έξω. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έριξε στο πεζοδρόμιο δυο αστυνομικούς μπροστά από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Μόλις αντιλήφθηκε ότι κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, μετά από λίγα δευτερόλεπτα απομακρύνθηκε προς την πλατεία Δημαρχείου όπου είχε παρκάρει μαζί με την γυναίκα που τον συνόδευε, ενώ έκανε νόημα πως θα επιστρέψει… Μόλις έφτασε στο αγροτικό του, πήρε από την καρότσα ένα σίδερο και το σήκωσε απειλητικά προς τον Δημοτικό Αστυνομικό που τον ακολούθησε.

Ο τραυματισμένος Δημοτικός Αστυνομικός μετέβη στον Ιατροδικαστή για να καταγραφεί ιατρικά η επίθεση και θα προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέτρα.

Το πρωί της Τρίτης 13/10, ο 50χρονος συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα. 

Με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί τις περασμένες ημέρες, η κατάσταση είναι τεταμένη και γενικά υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός και απαιτείται ψυχραιμία

To Top