Υγεία

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Στους 33 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πέντε νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Τα κρούσματα αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Άλλα 5 καταγράφονται και στη Λακωνία, ενώ 6 διαπιστώνονται στην Αρκαδία. Η Κορινθία καταγράφει 19 νέα κρούσματα και 15 η Αργολίδα, ενώ στην Αχαΐα εντοπίστηκαν 63 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο και 11 στην Ηλεία.

Στο μεταξύ στους 33 έφτασαν οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, 30 νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και 3 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid. Σήμερα είχαμε ακόμα 4 εισαγωγές ασθενών με covid για νοσηλεία, ενώ εξιτήριο πήρε μόλις ένας.

520 RAPID TEST ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ- 2 ΘΕΤΙΚΑ

Συνολικά 520 rapid test κορονοϊού έγιναν σήμερα στη Μεσσηνία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, έγιναν 300 τεστ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με 2 τεστ να εντοπίζονται θετικά. Περίπου 200 τεστ έγιναν σε κλειστές δομές της Καλαμάτας (Αλεξανδράκειο, Παπαδοπούλειο, Ειδικό Σχολείο) και όλα βρέθηκαν αρνητικά, ενώ 11 τεστ έγιναν  στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, σε επιβάτες πτήσης από Θεσσαλονίκη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST-ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΟΔΥ

Να υπενθυμίσουμε ότι κλιμάκιo του ΕΟΔΥ  θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη από τις 09.00 το πρωί στη Φοινικούντα, στο Κοινοτικό Ιατρείο, ενώ αναβάλλονται τα rapid test σε Δώριο και Διαβολίτσι που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στα Γυμνάσια, επίσης αύριο, λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.

Μαίρη Περδικέα

 

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Στους 33 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top