Υγεία

42 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

831 TA RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σαρανταδύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο από τον ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία.  Μετά τα 27 κρούσματα της Δευτέρας έρχονται σήμερα τα 42 νέα, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στο Νομό μας στα 69 μέσα σε δύο μέρες. Σήμερα έγιναν στην Καλαμάτα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ 831 δωρεάν rapid test.

Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων παρατηρείται στην Κορινθία με 68 νέα κρούσματα, αλλά και στην Αργολίδα με 22 νέα. Στην Αρκαδία καταγράφονται 15 νέα κρούσματα, ενώ μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Λακωνία με μόλις 4 κρούσματα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν νοσηλεύεται κανείς ασθενής με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

ΕΟΔΥ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα από τα rapid test που έγιναν χθες, Δευτέρα, στην Καλαμάτα, στον προαύλιο χώρο του “Αλ.Κουμουνδούρος”. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-“ΑΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ”

623 rapid test με 8 θετικά (1.28%) αφορούν σε 2 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη

 

2 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΤΟΥΣ 20 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ COVID

Την ίδια ώρα, σταθερή παραμένει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με το συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων με κορονοϊό στην Κλινική Covid να είναι 20, μετά τα 4 εξιτήρια που δόθηκαν σήμερα και τις 2 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι: στο Νοσοκομείο Άργους 3 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 5, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 24 (τα 2 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 20.

Μ.Π.

42 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο
To Top