ΚΟΙΝΩΝΙΑ

41χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα στη Μαρίνα Καλαμάτας!

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ

Μια 41χρονη έπεσε χθες βράδυ με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα στη Μαρίνα Καλαμάτας. Η γυναίκα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε με το όχημά της στο νερό, περίπου στις 8:30 το βράδυ.
Ευτυχώς, η 41χρονη οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό της προτού αυτό βυθιστεί. Αμέσως ειδοποιήθηκε-στις 20:35- το Λιμεναρχείο Καλαμάτας που έσπευσε στο σημείο. Ενώ στην περιοχή έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη 41χρονη οδηγό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους, όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, εξήλθε.
Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο, ενώ σίγουρα κάτι της απέσπασε την προσοχή κι έστριψε νωρίτερα
Ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Καλαμάτας “δεν διαπιστώθηκε ρύπανση ενώ η ανέλκυση του οχήματος θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας”. Κάτι που έγινε σήμερα το πρωί από όπου και οι φωτογραφίες του κ.Θανάση Νικήτα Βραχάτη.
Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

“Σας ενημερώνουμε ότι στις 10-01-2018 και περί ώρα 20:35 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην Μαρίνα Καλαμάτας. Η οδηγός του οχήματος, γυναίκα ημεδαπή, ηλικίας 41 ετών, κατάφερε να εξέλθει από το όχημα προτού αυτό βυθιστεί. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν. Όπως προκύπτει από τα μέχρι σήμερα στοιχεία, επί του οχήματος δεν επέβαινε έτερο άτομο. Δεν διαπιστώθηκε ρύπανση ενώ η ανέλκυση του οχήματος θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση”.

41χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα στη Μαρίνα Καλαμάτας!
To Top