ΚΟΙΝΩΝΙΑ

4 συλλήψεις την Κυριακή στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες (26.7.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 26 και 31 ετών και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 21 και 34 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Παρίσι Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή των δύο (2) ανδρών, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό καθώς και δύο (2) άδειες διαμονής Αρχών Πορτογαλίας και Λουξεμβούργου, αντίστοιχα. Στην κατοχή των δύο (2) γυναικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ταυτότητα Βελγικών Αρχών καθώς και διαβατήριο και άδεια διαμονής Ελληνικών αρχών, ενώ η 21χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο επέδειξε διαβατήριο και άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

4 συλλήψεις την Κυριακή στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top