Παιδί

3ος Παμμεσσηνιακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης συνδιοργανώνει με τον Δήμο Μεσσήνης τον 3ο Παμμεσσηνιακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Μεσσηνίας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η διάδοση της αγάπης για τη Γλώσσα και την άρτια έκφραση.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

Η 1η φάση θα διεξαχθεί την 4η Απριλίου 2019 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο σχολείο των μαθητών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι δύο πρώτοι μαθητές από κάθε τάξη και όσοι θα ισοβαθμήσουν θα περάσουν στη β’ φάση.
Η 2η φάση θα διεξαχθεί την 7η Απριλίου 2019, ώρα 10:30 έως τις 11:30 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης. Οι πέντε πρώτοι μαθητές από κάθε τάξη καθώς και οι ισοβαθμήσαντες, θα προκριθούν για τον μεγάλο τελικό.

Η 3η φάση θα διεξαχθεί και πάλι στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης την 7η Απριλίου 2019 στις 13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρουσία γονέων, φίλων, καθηγητών και όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Διαγωνισμού.

Ο πρώτος από κάθε τάξη θα πάρει ως βραβείο ένα tablet, προσφορά του Δήμου Μεσσήνης, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι στον τελικό θα πάρουν δώρο ένα λεξικό. Όλοι οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

3ος Παμμεσσηνιακός Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Δημοφιλέστερα

To Top