Αθλητισμός

“3ο Ancient Messene Open”: 35 αθλητές του τένις με αμαξίδιο στη Μεσσήνη

Σε λίγες ώρες ξεκινά – για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open”, που θα διοργανωθεί από την Πέμπτη 1 έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Buca Beach Club” στην παραλία της Ανάληψης Μεσσήνης.

Πρόκειται για το μοναδικό διεθνές τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε σαν ένα όνειρο του καλαματιανού αθλητή Γιώργου Λαζαρίδη που έγινε πραγματικότητα, χάρις στη συμβολή φίλων, φορέων και χο-
ρηγών.
Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν 35 αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες, με τους διαγωνιζόμενους να αγωνίζονται τόσο στο μονό όσο και στο διπλό.

Οι χώρες από τις οποίες θα έρθουν οι αθλητές για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο είναι οι εξής: Ελλάδα, Γαλλία, Τουρκία, Ρουμανία, Φινλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αγγλία, Δανία, Κροατία και Ελβετία.
Ήδη από χτες άρχισαν να έρχονται στη Μεσσήνη οι πρώτοι αθλητές.

Οι αγώνες την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ξεκινούν στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα, το Σάββατο θα διεξαχθούν οι τελικοί και στις 7 το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές και την Κυριακή στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί ο τελικός στο μονό ανδρών.

Για το “3ο Ancient Messene Open” παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο “Elite” με τον Γιώργο Λαζαρίδη να ευχαριστεί όσους συμβάλουν στην καθιέρωση αυτού του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο, που ανέκαθεν ήταν ένα όνειρό του!

Από την πλευράς της η Αντιπερειφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου έδωσε συγχαρητήρια
στους εμπνευστές αυτού του τουρνουά Γιώργο Λαζαρίδη, Ανδρέα Ζαγάκο και Άρη Κορομηλά και δήλωσε περήφανη γι’ αυτή τη διοργάνωση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα, διαφημίζει τη Μεσσηνία και βοηθά στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

To Top