ΚΟΙΝΩΝΙΑ

37o συνέδριο ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Elite

ΑΥΛΑΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ…

Σε εξέλιξη είναι νέο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο «Elite» στην Καλαμάτα, που διοργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα και μέλη του ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία».

Εδώ και 3 ημέρες ο χώρος έξω από το Elite αλλά και η παραλιακή οδός,  έχουν γίνει χώρος διαμαρτυρίας, συνέδριο δεν γίνεται, διάλογος δεν υπάρχει παρά εκατέρωθεν κατηγορίες.

Απογευματινή συνεδρίαση στο πεζοδρόμιο

Το δρώμενο σε πλήρη εξέλιξη

Οι πολλές ώρες αναμονής ήθελαν και τραγούδι.

«Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων. Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», τονίζουν σε ανακοίνωση.

Οι συνδικαλιστές, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, από μικροφώνου κάλεσαν τους Συνέδρους που διαμένουν στο ξενοδοχείο,  να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου, αλλά αυτό μέχρι τώρα δεν συνέβη.

Όπως ειπώθηκε, εάν δεν το κάνουν θα τους κουνήσουν μαντίλι καλαματιανό, μιας και εκείνη την ώρα από τα ηχεία ακούγονταν και το γνωστό δημοτικό τραγούδι.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό το 37ο συνέδριο οδεύει προς ματαίωση και θα αποφασιστεί η διοργάνωσή του σε άλλο μέρος τις επόμενες εβδομάδες.

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποχωρήσουν σύνεδροι και διαμαρτυρόμενοι και όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε στην Καλαμάτα από την Παρασκευή, θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες για το μέλλον του συνδικαλισμού.

37o συνέδριο ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Elite
To Top