Υγεία

370.000 € για την αναβάθμιση εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

40.000 € ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ

Αναβαθμίζονται οι Δομές Α’θμιας Φροντίδας Υγείας της Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας με τον επιστημονικά και διοικητικά υπεύθυνο Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτη Κατσαφάδο με κοινό στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και μετά την συνάντηση που είχαν στις 7/3/2018 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Μιλτιάδης Ζαμπάρας, παρουσία του συνεργάτη του Υπουργείου Υγείας, Κυριάκου Δημαγγέλου, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προχώρησε στην επιχορήγηση του ποσού των 410.000 € για την υλοποίηση έργων και δαπανών προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα:

Στη ίδια απόφαση εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση του ποσού των 40.000 € για την αναμόρφωση των χώρων του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά.

Με αφορμή την παραπάνω απόφαση ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Η απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τη χρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, με το ποσό των 370.000 € για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, σηματοδοτεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ισχυρή βούληση για αναβάθμιση των υπηρεσιών της Α΄θμιας φροντίδας υγείας στον τόπο μας.

Σε αυτή τη λογική τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας όσο και τα στελέχη του, δουλεύουμε στρατευμένα και καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και τον επιστημονικά και διοικητικά υπεύθυνο του ΚΥ Καλαμάτας κ.Παναγιώτη Κατσαφάδο. Η λειτουργία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας συνδέεται άρρηκτα με την λειτουργία του Νοσοκομείου και για αυτό το λόγο αποτελεί κοινός στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας.

Κάθε μέρα που περνά γίνεται και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! »

370.000 € για την αναβάθμιση εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας
To Top