Αθλητισμός

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην… υποκριτική – Ο ρόλος που έπαιξε σε εκπομπή (βίντεο)

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Los protectores» της Αργεντινής, στην οποία υποδύεται τον εαυτό του ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Η εμφάνισή του γίνεται στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας της «Star Original Productions», στην οποία πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός Αντριάν Σουάρ, ο Γκουστάβο Μπερμούδες και ο Κολομβιανός Αντρές Πάρα, οι οποίοι υποδύονται τρεις μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ο Μέσι εμφανίζεται σε μια χιουμοριστική σκηνή διάρκειας πέντε λεπτών, στην οποία συναντάται με τους τρεις ατζέντηδες για να συζητήσουν ένα πλάνο υποστήριξης νεαρών παικτών που αγωνίζονται σε διάφορους συλλόγους στην Ευρώπη.

Η νέα σεζόν της οποίαν τα γυρίσματα έγιναν στο Μπουένος Άιρες και στο Παρίσι, προσφέρει ξεκαρδιστικές ανατροπές καθώς οι τρεις πρωταγωνιστές περιηγούνται στον κόσμο της ποδοσφαιρικής εκπροσώπησης και αποκαλύπτουν τις σχέσεις εξουσίας και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον κόσμο της ποδοσφαιρικής εκπροσώπησης.

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά ένα χρόνο μετά την ίδρυση της «Los protectores S.A.», όταν οι τρεις εταίροι της απολαμβάνουν το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να τοποθετήσουν την εταιρεία ως μία από τις σημαντικότερες στην ποδοσφαιρική εκπροσώπηση στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Απροσδόκητα υφίστανται την απώλεια του χαρτοφυλακίου των παικτών τους, οπότε θα κάνουν το ακατόρθωτο για να ανακτήσουν αυτό που τους ανήκει.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην… υποκριτική – Ο ρόλος που έπαιξε σε εκπομπή (βίντεο)
To Top