ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας έφερε στην πόλη τα Χριστούγεννα!

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πρώτη δημοτική επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας που υποδέχθηκε τον Δεκέμβριο με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ ήταν η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας!

Εκεί βρέθηκαν εκατοντάδες δημότες της πόλης και επαγγελματίες της αγοράς το απόγευμα της Παρασκευής και συμμετείχαν σε μία μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση της κεντρικής αγοράς και ο πρόεδρος της Γιάννης Μπάκας, βάζοντας στο χριστουγεννιάτικο κλίμα μεγάλους και μικρούς!

Η φωταγώγηση της κεντρικής αγοράς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στην είσοδο της, εντάσσονται στην συνεχή προσπάθεια της διοίκησης για να προσελκύσει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες και να βάλει την κεντρική αγορά στην πρώτη θέση στην επιλογή για τα ψώνια της εβδομάδας.

Κεντρικό σύνθημα της βραδιάς ήταν "Καλαμάτα βοήθησε τον εαυτό σου"!

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του Γιώργου Σκλήκα, το χορευτικό συγκρότημα "Λεύκιππος", ενώ την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο Παναγιώτης Μάλαμας και η ορχήστρα του.

Το ξενοδοχείο Elite ανέλαβε τα κεράσματα και τα εδέσματα της εκδήλωσης, ενώ αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες χορηγοί που δραστηριοποιούνται στην αγορά όπου πρόσφεραν και αυτοί τα προϊόντα τους.

 

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας που ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες για την συνεισφορά τους στην εκδήλωση και ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δημότες που βρέθηκαν στο χώρο της κεντρικής αγοράς, αλλά και θα βρίσκονται τις ημέρες της λειτουργίας της στην Αγορά, στο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ της Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας εμφανώς ικανοποιημένος από την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και να ανάψει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος κάτι που έγινε δεκτό με επευφημίες.
Δεν θα μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίραζε συνεχώς δώρα σε μικρούς και μεγάλους κάτι που θα κάνει και κάθε Σάββατο πρωί που θα βρίσκεται για όλα τα εορταστικά Σάββατα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/thanassis.poulopoulos/media_set?set=a.10155937817887733.1073742218.683162732&type=3

Δημοφιλέστερα

To Top