ΚΟΙΝΩΝΙΑ

35χρονη και 20χρονος συνελήφθησαν στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Ν.ΚΟΡΕΑΣ-Η 35ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία 35χρονη αλλοδαπή κι ένας 20χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Νοτίου Κορέας, ενώ η αλλοδαπή συνόδευε το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο υπέδειξαν ένα (1) διαβατήριο Αρχών Νοτίου Κορέας, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

35χρονη και 20χρονος συνελήφθησαν στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας
To Top