Υγεία

35 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-4 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-1.346 ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τριαντα πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ. Αυτό σημαίνει ότι τις τελευταίες 5 μέρες, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου μέχρι και σήμερα Παρασκευή, έχουν καταγραφεί 164 νέα κρούσματα στο Νομό μας.

Σήμερα μάλιστα έγιναν 1346 rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, αριθμός ρεκόρ για ημερήσια τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού. Συγκεκριμένα, έγιναν έλεγχοι για κορονοϊό σε Καλαμάτα ("Αλ.Κουμουνδούρος), Μεσσήνη (κεντρική πλατεία) και Πύλο (Κέντρο Υγείας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TEST ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των rapid test που έγιναν χθες Πέμπτη στη Μεσσηνία από τα κλιμάκιά του. Συγκεκριμένα, έγιναν τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-"ΑΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ"
674 rapid test με 11 θετικά (1.63%) αφορούν σε 7 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 16 έτη

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
128 rapid test με 1 θετικό (0.78%) αφορά σε 1 άνδρα 20 ετών

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ
80 αρνητικά rapid test

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 4 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ COVID- ΣΤΟΥΣ 26 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ανεβαίνει καθημερινά ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 26 ασθενείς στην Κλινική Covid, μετά και τις 4 εισαγωγές που έγιναν σήμερα, αλλά και το ένα εξιτήριο που δόθηκε.

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Όπως επισημαίνεται από τον Συντονιστή των Δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, τα Σαββατοκύριακα μειώνονται στο εξής οι ώρες, που θα μπορούν οι πολίτες να προσέρχονται και να κάνουν rapid test στον προαύλιο χώρο του "Αλ.Κουμουνδούρος". Έτσι αρχή γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο, το ωράριο θα είναι 08.00 με 13.00 το μεσημέρι, που σημαίνει ότι παύουν πλέον τα Σαββατοκύριακα να γίνονται τεστ έως τις 5 το απόγευμα.

 

Mαίρη Περδικέα

35 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-4 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top