Υγεία

32 Νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

7 Νοσηλεύτριες και 3 Χειριστές Ιατρικών Μηχανημάτων διορίζονται μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πρόκειται για λοιπό επικουρικό προσωπικό που θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις εργασίας. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα για 10 άτομα ΠΕ Νοσηλευτικής  μέσα από το Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς διάρκειας 1 έτους.
Τέλος,  μέσα στο 1ο δίμηνο του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί και ένας ακόμη κύκλος πρόσληψης λοιπού επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού 15 ατόμων με διετείς συμβάσεις.

Συνεπώς 32 νοσηλεύτριες θα προσληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος,  δήλωσε στο MessiniaLive:

«Ξεκινά μια νέα χρονιά με καλύτερους όρους για την στελέχωση των ιατρικών-νοσηλευτικών τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό. Η ορθή διαχείριση του προυπολογισμού μας και η εξοικονόμηση πόρων μέσα από τις δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης, αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης, αποχώρηση εργολάβων κλπ μας δίνουν πια την δυνατότητα, να προχωράμε σε προσλήψεις ιατρικού –νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού κάνοντας χρήση τους πόρους που εξοικονομούμε. Αυτός άλλωστε ήταν πάντα και ο στόχος μας. Σύντομα 32 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό “θα πέσουν” στη μάχη της καθημερινότητας να βελτιώσουμε ακόμη την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας».

32 Νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top