Μεσσηνία off road

Το Κέντρο Νέων μας συστήνει τους περιηγητές Μεσσηνίας

Μια νέα ομάδα περιήγησης έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και διοργανώνει δράσεις και υπέροχα οδοιπορικά εντός κι εκτός Νομού Μεσσηνίας!
Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Κέντρο Νέων θα γίνει γνωριμία στο ευρύ κοινό και σε νέους φίλους της ομάδας!

Οι υπεύθυνοι μας συστήνονται και απευθύνουν κάλεσμα γνωριμίας:

“Σας αρέσει η φύση και η πεζοπορία; Τότε ελάτε στη παρέα μας!
Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να κάνουμε τους συνανθρώπους μας να περνούν καλά και να γνωρίσουν τις ομορφιές και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας μακριά από τη ρουτίνα και τα άγχη της καθημερινότητας.
Είμαστε λάτρες της πεζοπορίας και έχουμε περπατήσει σε διάφορα μέρη της Ελλαδος. Κατά την διάρκεια των περιπάτων μας σκεφθήκαμε ότι θα ήτανε πολύ πιο ωραία εάν κάνουμε την Ομάδα πιο μεγάλη και ετσι έγινε.
Οι Περιηγητές Μεσσηνίας απευθύνονται σε όσους αγαπούν την πεζοπορία και την φύση.
Στόχος μας είναι κατά κύριο λόγο η επικοινωνία και η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας ατόμων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Επίσης, η σωματική άσκηση, πνευματική ευεξία και γενικότερα η ευχαρίστηση και ψυχαγωγία, μέσα από την κίνηση, την απόλαυση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, στην οποία εξελίσσεται μία διαδρομή πεζοπορίας.
Γι’ αυτό οι διαδρομές που προτείνουμε και υλοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένες, έτσι ώστε να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις για τον συμμετέχοντα.
Αυτός είναι και ο σκοπός μας…

Να συγκεντρώσει γύρω του, όλους εκείνους που έχουν κοινό πάθος με το περπάτημα, την περιπλάνηση στο βουνό και στην σωστή εξοικείωση με τη φύση.

Η αρχή της ομάδας μας : #NOCost or #LOWCost

Μαζί με φίλους, συγγενείς και όποιον άλλον θέλετε ή ακόμη και μόνοι σας – μαζί στην παρέα μας.
Κάθε συμμετέχων σε εκδήλωση της παρέας μας έχει την αποκλειστική του ευθύνη.

Το Κέντρο Νέων μας συστήνει τους περιηγητές Μεσσηνίας

Δημοφιλέστερα

To Top