ΚΟΙΝΩΝΙΑ

300 κουμπαράδες Αγάπης για την Αναστασία από επαγγελματίες της Μεσσηνίας

Συνεχίζεται η καταμέτρηση των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί από τους κουμπαράδες ενίσχυσης της μικρής Αναστασίας Τριανταφυλλάκη που βρίσκεται ήδη στο Χιούστον στην Αμερική και δίνει τη δική της μάχη.

Στην καταμέτρηση βοηθάει κι ο μικρός Ευθύμιος  φίλος της Αναστασίας!


Σήμερα το πρωί η δικηγόρος της οικογένειας Αναστασία Λιόκουρα βρέθηκε στο κατάστημα του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργου Εγγλέζου και άνοιξαν περίπου 20 κουμπαράδες, με σκοπό να μετρήσουν τα χρήματα και να τα καταθέσουν στον ειδικό ερανικό λογαριασμό της τράπεζας Eurobank.

Η κ. Λιόκουρα μιλώντας στο Μessinialive επεσήμανε πως περισσότεροι από 300 κουμπαράδες ανοίχτηκαν για την ενίσχυση της μικρής Αναστασίας και προτρέπει τους ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους κάποιον κουμπαρά, είτε να τον μεταβιβάσουν στην ίδια για να γίνει η καταμέτρηση ή οι ίδιοι να πάνε να καταθέσουν στην τράπεζα τα χρήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτόν. Ήταν τόσο μεγάλη η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων, που υπάρχει η αίσθηση πως το τεράστιο ποσό των 700.000 ευρώ που χρειάζεται για την θεραπεία και την νοσηλεία της Αναστασίας στην Αμερική, έχει ήδη συγκεντρωθεί!

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κύμα αγάπης που συνάντησε όλο αυτό το διάστημα που συγκεντρώνονται χρήματα και ευχήθηκε η 7χρονη Αναστασία να επιστρέψει υγιής και δυνατή και να μεγαλώσει και να χαρεί την πόλη της Καλαμάτας που τόσο πολύ την αγκάλιασε.

To Top