Τουρισμός

300 φωτογραφίες στον διαγωνισμό του Δήμου Μεσσήνης

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΔΡΟΜΟΙ ΝΕΡΟΥ-ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΙΑ-ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Μεσσήνης.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300 φωτογραφίες ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε τις 10 τελευταίες μέρες του διαγωνισμού όπου συγκεντρώθηκαν 200 φωτογραφίες.
Μέσα από το δική τους ματιά μαθητές, δημότες , επισκέπτες του Δήμου ανέδειξαν τη μαγική αλλά και ανεξερεύνητη πλευρά του Δήμου Μεσσήνης.

Τα θέμα στις περισσότερες φωτογραφίες ήταν οι «δρόμοι του νερού», όπου απεικονίζονται οι πανέμορφες παραλίες αλλά και τo Πολυλίμνιο, ο Πάμισος, γεφύρια και πηγές. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι φωτογραφίες από την Αρχαία Μεσσήνη αλλά και την ενδοχώρα του Δήμου, με τα γραφικά χωριά, το φυσικό περιβάλλον και την απεικόνιση καθημερινών στιγμών.

Οι φωτογραφίες έχουν ήδη σταλεί στην κριτική επιτροπή και το Σάββατο 05 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των νικητών και θα γίνει η απονομή των δώρων.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτυπωθούν και θα αποτελέσουν μια έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα «ταξιδέψει» και θα προβάλει το Δήμο Μεσσήνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού πρεσβευτές είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Οι δράσεις του Δήμου με άξονα τη φωτογραφία συνεχίζονται καθώς από τον Οκτώβριο θα γίνουν σεμινάρια Φωτογραφίας για τους Δημότες στις δομές του Δήμου Μεσσήνης.

300 φωτογραφίες στον διαγωνισμό του Δήμου Μεσσήνης
To Top