Υγεία

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία- Στους 20 οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Τρία νέα κρούσματα δίνει ο ΕΟΔΥ για τη Μεσσηνία, το τελευταίο 24ωρο. Να σημειωθεί οτι τα τρία κρούσματα αφορούν το 24ωρο απο χθες το μεσημέρι έως σήμερα στις 3. Επομένως, αποτελέσματα που βγαίνουν μετά τις 3 το μεσημέρι καταγράφονται την επόμενη μέρα. Τα τρια κρούσματα έφεραν μια κάποια συγκρατημένη αισιοδοξία, σε όσους με αγωνία περίμεναν τη σημερινή επιδημιολογική κατάσταση στο Νομό μας, μετά και τα 24 κρούσματα του προηγούμενου 48ωρου. Ωστόσο, και πάλι, οι ειδικοί συνιστούν να είμαστε προσεκτικοί, καθώς ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει.

MΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ 20 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την ίδια ώρα, καλύτερη είναι η κατάσταση των ασθενών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με 20 συνολικά νοσηλευόμενους με κορονοϊό, συγκριτικά με τους 25 τη χθεσινή μέρα. Συγκεκριμένα, μειώθηκαν στους 18 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Κλινική Covid, και 2 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid.

27 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στο μεταξύ, στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου η επιδημιολογική κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: 12 νέα κρούσματα στην Κορινθία, 9 στη Λακωνία (μετά τα 22 χθες που προκάλεσαν συναγερμό στην περιοχή), 5 στην Αργολίδα, και μόλις 1 στην  Αρκαδία.

Μαίρη Περδικέα

3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία- Στους 20 οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top