Επί Σκηνής

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας: Απέκτησε και ιστοσελίδα

Το δικό του site έχει το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας, όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα και όλες τις παραστάσεις, τις ημέρες, τις ώρες και τους χώρους παρουσίασής τους, τις ηλικιακές κατηγορίες, τους συντελεστές, αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μια παράσταση κουκλοθεάτρου αναλυτικά.
Στην ιστοσελίδα: http://peiramatikiskinikalamatas.com/puppetfest/

μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα Εργαστήρια, την Ιστορία του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας, που διανύει τον δεύτερο χρόνο του, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ: “Επί τέλους ολοκληρώθηκε και η ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου από την οποία μπορείτε να ενημερωνόσαστε. Ευχαριστούμε πολύ το Δημήτρη Σαρρή που είναι ο δημιουργός της και το Μεταφεστιβάλ Βιωματικής Πολιτισμικής Εκπαίδευσης για τη συνεργασία του. Βαδίζουμε δυνατά παρέα με 35 εθελοντές που εργάζονται με πολύ μεράκι και όρεξη, για την επιτυχία του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καλαμάτας ξεκινά τη Δευτέρα 7 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 13 Μαΐου.

To Top