Υγεία

298 rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Στούπα και Καρδαμύλη-Όλα αρνητικά

Ανακούφιση έφεραν τα αποτελέσματα των τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού που έγιναν σήμερα σε Στούπα και Καρδαμύλη από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, καθώς ο κόσμος της περιοχής είναι θορυβημένος και ανάστατος μετά και τα κρούσματα έδωσε η περιοχή τα τελευταία 24ωρα.

Έτσι, σήμερα, βρέθηκε στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και προσήλθαν προς εξέταση 130 κάτοικοι της περιοχής. Τα αποτελέσματα όλων βγήκαν αρνητικά.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 168 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΥΠΑΣ

Την ίδια ώρα ένα δεύτερο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρισκόταν στη Στούπα, στο Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Μάνης, όπου και έγιναν 140 τεστ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Και εδώ τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα και μέχρι 15 Μαρτίου, στο συγκεκριμένο σχολείο τίθενται σε αναστολή λειτουργίας δύο τμήματα, το Γ2  και το Ε’1, μετά από κρούσματα σε 2 μαθητές. Ενω από αύριο επιστρέφουν και πάλι στην τάξη τους οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1, όπου το προηγούμενο 15νθήμερο είχε εντοπιστεί κρούσμα στο συγκεκριμένο τμήμα. Στο σχολείο έγινε γενική απολύμανση όλων των χώρων του.

Η Διευθύντρια του Σχολείου ευχαρίστησε σήμερα το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρέθηκε στο Σχολείο καθώς και τον Δήμο Δυτικής Μάνης για τη συνεργασία αλλά και την επιχείρηση “”Blauel” που προσέφερε τοπικά προϊόντα-δώρο στους ανθρώπους του ΕΟΔΥ.

Μαίρη Περδικέα

298 rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Στούπα και Καρδαμύλη-Όλα αρνητικά
To Top