ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Αφήνουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος – Ή τώρα ή ποτέ!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Με αφορμή τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 και στις 19 Νοεμβρίου στο χώρο της κεντροαριστεράς, όπου αναμένεται να εκλεγεί ο επικεφαλής της παράταξης, βρέθηκε σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα ο Νίκος Ανδρουλάκης για να συνομιλήσει με φίλους, υποστηρικτές και ψηφοφόρους της κεντροαριστερής παράταξης, δίνοντας μία ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Rex, με εντυπωσιακή παρουσία της νεολαίας.

Νωρίτερα ο Ευρωβουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζοντας ότι "αυτό τον καιρό η Κυβέρνηση απολαμβάνει μία απαξίωση, αφού αλλά είπε και άλλα έκανε" με τον Νίκο Ανδρουλάκη να θεωρεί ότι "υπάρχει περιθώριο ανασύνταξης της κεντροαριστεράς, με σκοπό να κερδίσει ό,τι έχει χάσει τα τελευταία χρόνια, αφού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προτείνει καμία εναλλακτική πρόταση".
Περιέγραψε ότι "αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπερισχύει η γερμανική κυριαρχία, που είναι και το πιο ισχυρό κράτος και θεωρεί ότι "μετά τις εκλογές στις αρχές του 2018, η κεντροαριστερά πρέπει να πάει άμεσα σε ιδρυτικό συνέδριο για να ξεκαθαριστούν οι τάσεις και οι απόψεις στον πολυκομματικό φορέα".

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι "ο νέος φορέας πρέπει να αφήσει τα λάθη του παρελθόντος πίσω", τονίζοντας ότι "τα πιο χαρακτηριστικά ήταν η διαφθορά, η δημαγωγία και το πελατειακό κράτος", ενώ σκοπεύει να δώσει προτεραιότητα στην χρηματοδότηση της παιδείας και της υγείας.

Στο video του MessiniaLive.gr, όλη η συνέντευξη τύπου και ένα μικρό ενδεικτικό απόσπασμα από την ομιλία στο REX.

ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=363467094097355

Δημοφιλέστερα

To Top