Υγεία

294 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σήμερα στη Μεσσηνία

Ρεκόρ εμβολιασμών κατά του κορονοϊού σήμερα στη Μεσσηνία με 294 εμβολιασμούς να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις έξι το απόγευμα. Πρόκειται για τους περισσότερους ημερήσιους εμβολιασμούς από την έναρξη του προγράμματος στο Νομό μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας συνολικά από την έναρξη των εμβολιασμών μέχρι σήμερα έχουν γίνει 1.136 εμβολιασμοί στη Μεσσηνία.

Ο 90χρονος κ.Ανδρέας έκανε με χαρά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας-Ακολούθησε η σύζυγός του η 87χρονη κυρία Μαρία

Η επιτάχυνση αυτή στον αριθμό των εμβολιασμών οφείλεται στην επιστράτευση από χθες του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας που ρίχτηκε στον αγώνα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού της περιοχής μας, πραγματοποιώντας, χθες, πρώτη  μέρα της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου, 83 εμβολιασμούς ηλικιωμένων. Γεγονός που αποδεικνύει τι θα γίνει αν ενεργοποιηθούν όλα τα Κέντρα Υγείας του Νομού, τα οποία όμως εξακολουθούν, δυστυχώς, να είναι προς το παρόν στα μετόπισθεν.

Την ίδια ώρα οι εμβολιασμοί στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ως εξής:185 στην Αργολίδα, 181 στη Λακωνία, 144 στην Αρκαδία, και 107 στην Κορινθία.

Να σημειωθεί ότι πανελλαδικά σήμερα έγιναν 16.012 εμβολιασμοί.

Μαίρη Περδικέα

294 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σήμερα στη Μεσσηνία
To Top