Υγεία

29 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Υψηλός και σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων για τον Νομό μας, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 29 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο. Μαζί με τα 27 της Δευτέρας, φτάσαμε στα 56 μέσα σε 48 ώρες γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό για την περιοχή μας, που δεν μας έχει συνηθίσει με τόσο μεγάλο αριθμό κρουσμάτων. Η ραγδαία αύξηση που παρατηρείται πανελλαδικά συμπαρασύρει όπως φαίνεται και τη Μεσσηνία, που μέχρι τώρα βρίσκεται στο πράσινο επίπεδο, πλεονέκτημα όμως που αναμένεται να χάσει το επόμενο διάστημα, με αυτούς τους ρυθμούς διασποράς της νόσου.

642 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Συνολικά 642 δωρεάν τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού έγιναν σήμερα στη Μεσσηνία από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα έγιναν τεστ σε Καλαμάτα (Αλ.Κουμουνδούρος), στην Κυπαρισσία και στην Πύλο. Να σημειωθεί ότι ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων που έκαναν χθες Δευτέρα τα κλιμάκιά του. Τα αποτελέσματα των rapid test της Δευτέρας 12 Ιουλίου, που στο Νομό μας έδωσαν 27 νέα κρούσματα, έχουν ως εξής:

ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ
566 rapid test με 7 θετικά (1.24%) αφορούν σε 6 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 18 έτη

ΜΕΛΙΓΑΛΑ
44 αρνητικά rapid test

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
5 αρνητικά rapid test

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στους 5 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετά και το ένα εξιτήριο που δόθηκε σήμερα. Άδεια εξακολουθεί να είναι η ΜΕΘ Covid.

Μαίρη Περδικέα

29 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο
To Top