Υγεία

272 εμβολιασμοί σήμερα στη Μεσσηνία-Οι 10 έκαναν τη 2η δόση

272 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έγιναν σήμερα στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Υπουργείο, από αυτούς οι 262 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου ενώ 10 έκαναν τη δεύτερη δόση, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία.

Το υπουργείο από σήμερα διαχωρίζει τους εμβολιασμούς ανάλογα με την πρώτη ή δεύτερη δόση. Έτσι στη Μεσσηνία μέχρι σήμερα- από τις 7 Ιανουαρίου, οπότε και άρχισαν οι εμβολιασμοί- έχουν γίνει 4.409 εμβολιασμοί εκ των οποίων οι 3.848 αφορούν την πρώτη δόση, ενώ μόλις 516 άτομα(στην πλειονότητά τους υγειονομικοί) έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στην Αρκαδία, 161 άτομα εμβολιάστηκαν εκ των οποίων ένας έκανε σήμερα τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Μέχρι τώρα, 2.799 έχουν εμβολιαστεί συνολικά στην Αρκαδία, εκ των οποίων οι 484 έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση.

Στη Λακωνία, 155 εμβολιάστηκαν σήμερα με τους 2 εξ αυτών να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στην Κορινθία,162 εμβολιάστηκαν σήμερα με την πρώτη δόση, και στην Αργολίδα 167 άτομα εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο δρόμος για να επιτευχθεί ανοσία στον πληθυσμό είναι ακόμα μακρύς, ειδικά με αυτούς τους αργούς ρυθμούς και χωρίς να έχουν επιστρατευτεί όλα τα Κέντρα Υγείας του Νομού.

Μαίρη Περδικέα

272 εμβολιασμοί σήμερα στη Μεσσηνία-Οι 10 έκαναν τη 2η δόση
To Top