Το δικό μου Σχολείο

26ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας: Οι μικροί μαθητές με τα αιτήματά τους στον δήμαρχο!

Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το Δημαρχείο Καλαμάτας, καθώς μαθητές και μαθήτριες από το 26ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας (βρίσκεται στην 1η πάροδο Αύρας)έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στο Δημαρχείο, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.

Τα παιδιά προσέφεραν στο Δήμαρχο ένα πήλινο στεφάνι και σαπούνι που είχαν φτιάξει με τη βοήθεια των νηπιαγωγών. Επίσης, του έδωσαν επιστολή με αιτήματά τους και μία ζωγραφιά.


Πήλινο στεφάνι και σαπούνια που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά, και μια ζωγραφιά, τα δώρα στον δήμαρχο


Ο δήμαρχος διαβάζει την επιστολή με τα αιτήματα των μικρών μαθητών, υπογεγραμμένη με τα ονόματά τουςΗ επιστολή που έγραψαν τα παιδιά με τα αιτήματά τους!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά, προς τα οποία προσφέρθηκαν κεράσματα και συνομίλησε μαζί τους, ρωτώντας ιδιαίτερα για τις ανάγκες του σχολείου τους.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, το Σεπτέμβριο θα έχουν εγκατασταθεί νέα κάγκελα στην περίφραξη του 26ου Νηπιαγωγείου, ενώ θα εξετασθεί και το πρόβλημα που υπάρχει με τη στέγη, ώστε να γίνει η αναγκαία επιδιόρθωση.

Μετά το τέλος της συνάντησής τους με το Δήμαρχο, τα νήπια επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ιατρείο και το Δημοτικό Φαρμακείο, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη, στο πλαίσιο συμμετοχής του σχολείου τους στο πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω».

Το πρόγραμμα αυτό δίδει έμφαση στην ευαισθητοποίηση σχετικά με ανθρώπους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, όσον αφορά στις ελάχιστες προϋποθέσεις διαβίωσης.

26ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας: Οι μικροί μαθητές με τα αιτήματά τους στον δήμαρχο!
To Top