Υγεία

Εμβόλια: μύθοι κι αλήθειες; Απόψε στις 19:00 στο Πνευματικό

Ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό διοργανώνει σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας, η Ιατρική εταιρεία Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, με θέμα “Εμβόλια: μύθοι και αλήθειες”.

Ομιλητές θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος καθηγητής παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής και της παγκόσμιας παιδιατρικής εταιρείας, που θα αναπτύξει το θέμα “εμβόλια: λίγα ή πολλά; αθώα ή επικίνδυνα;“.
Δεύτερος ομιλητής θα είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ellinikahoaxes.gr Θάνος Eπαχτίτης που θα αναπτύξει το θέμα εμβόλια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας Παναγιώτης Κουσούλης (φωτο) τόνισε ότι “η αυξανόμενη αμφισβήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, οδήγησε την ιατρική εταιρεία στο να διοργανώσει αυτήν την εκδήλωση, και δεν έχει σχέση με την επιδημία της ιλαράς που εξελίσσεται στη χώρα, αφού η ιδέα προηγήθηκε”.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

To Top