Χορός

Λίντα Καπετανέα για 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού: Ήταν 15 υπέροχες μέρες!

Με την εμβληματική sold out παράσταση Until the Lions της Akram Khan Company έσβησαν το βράδυ της Κυριακής τα φώτα του 25ο Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια Λίντα Καπετανέα, με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ έγραψε:

Ήταν 15 υπέροχες μέρες.
Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην πολύτιμη ομάδα συνεργατών μου στη ΦΑΡΙΣ, σε όλους τους τεχνικούς, σε όλη την ομάδα παραγωγής, σε όλο το προσωπικό του Δήμου Καλαμάτας και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την διοργάνωση του Φεστιβάλ. Όλοι με την αφοσίωσή τους, το χαμόγελό τους, τη σκληρή δουλειά τους, την πίστη τους, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του απαιτητικού εγχειρήματος. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Καλαμάτας, κο Παναγιώτη Νίκα, που στήριξε για άλλη μια φορά το Φεστιβάλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα των ανθρώπων που δούψε σκληρά για το 25ο Φεστιβάλ Χορού.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους σπουδαστές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά μας και να δουλέψουν με τους καθηγητές του Φεστιβάλ, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημιουργούς και τους ερμηνευτές που γέμισαν τις σκηνές του Φεστιβάλ με το ταλέντο τους και τα εξαιρετικά έργα τους και τέλος ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στην πλατεία, στο Στούντιο και στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού.
Ο χορός θα γιορτάσει και του χρόνου!
Εις το επανιδείν!
Λιντα
ΤΗΑΝΚ ΥΟU ALL!
25KDF2019

To Top