Χορός

24ο Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας: Αυτά είναι τα νέα λογότυπα

ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την προετοιμασία του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας. Η καλλιτεχνική διευθύντρια, Λίντα Καπετανέα έδωσε σήμερα το παρόν στην κοπή της βασιλόπιτας της “ΦΑΡΙΣ” στον χώρο του ΔΗΠΕΘΕΚ. Nωρίτερα είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της “ΦΑΡΙΣ” όπου και παρουσίασε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, όπως το έχει σχεδιάσει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μιλώντας στο MessiniaLIVE μας έδωσε το στίγμα των προετοιμασιών που γίνονται εδώ και καιρό, και ήδη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε. Πέρα από το καλλιτεχνικό θα ενισχυθεί και το εκπαιδευτικό κομμάτι του Φεστιβάλ με εργαστήρια χορού και σεμινάρια, κάτι που είχε θέσει ως πρώτιστο στόχο από τη στιγμή που ανέλαβε. Στόχος να ανοιχτεί το Φεστιβάλ στους ανθρώπους της πόλης και να διευρυνθεί χρονικά.

Όλο αυτό το διάστημα έκανε τις επαφές της με σχήματα και ομάδες χορού εντός και εκτός χώρας, είδε παραστάσεις και διαμόρφωσε τη βασική “μαγιά” πάνω στην οποία θα βασιστεί το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που θα παρουσιαστεί επίσημα τέλος Φεβρουαρίου. Το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι μεγάλο, η συνεργασία με τη “ΦΑΡΙΣ” είναι πάρα πολύ καλή και όπως και η ίδια είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή “αισθάνομαι ότι ήδη έχω μπει σε μια οικογένεια”. Αφέθηκε ελεύθερη να κάνει τις επιλογές της, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα νέα λογότυπα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας με βασικό έμβλημα το KDF, δηλαδή πρόκειται για το αρκτικόλεξο του Kalamata Dance Festival.Να σημειωθεί ότι φέτος το Φεστιβάλ Χορού θα ξεκινήσει 13 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουλίου, με βασικό χώρο παραστάσεων το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας αλλά και την Κεντρική πλατεία της πόλης.

Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE η πρόεδρος της “ΦΑΡΙΣ”, Αναστασία Μπελογιάννη: “Για πρώτη φορά φέτος το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας έχει λογότυπα που του δίνουν ταυτότητα. Όλα σχεδιάστηκαν από την αρχή και βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με την καλλιτεχνική διευθύντρια Λίντα Καπετανέα”.

Η πορεία του προγράμματος βαίνει πολύ καλά, μας δήλωσε η Αναστασία Μπελογιάννη και σήμερα παρουσιάστηκαν τα λογότυπα και η ιστοσελίδα, ενώ το προσεχές διάστημα θα εκτυπωθούν και τα αντίστοιχα ενημερωτικά φυλλάδια.

24ο Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας: Αυτά είναι τα νέα λογότυπα
To Top