Υγεία

24 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-“Καλπάζει” η μετάλλαξη Δέλτα στo Νομό

894 RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εικοσι τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Σήμερα έγιναν 894 rapid test απο τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Καλαμάτα (“Αλ.Κουμουνδούρος και παζάρι Αγίας Τριάδας)καθώς και στην Κυπαρισσία.

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ: 14 ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Την ίδια ώρα καλπάζει στη Μεσσηνία η μετάλλαξη “Δέλτα”, καθώς μέσα σε 9 μέρες, από τις 12 Ιουλίου έως και τις 20 του μηνός, εντοπίστηκαν 14 κρούσματα που έφεραν τη μετάλλαξη “Delta”, όπως προκύπτει και από τον πίνακα που δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι σήμερα είχαμε 19 μεταλλαγμένα κρούσματα με τη μετάλλαξη Alpha, και μέσα σε ούτε δέκα μέρες 14 με τη μετάλλαξη Δέλτα, γεγονός που δείχνει και την ταχεία διάδοση του συγκεκριμένου μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού.

Στοιχεία από Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2.Μέχρι τις 12 Ιουλίου δεν είχε εντοπιστεί κανένα στέλεχος “Delta”στα κρούσματα στο Νομό μας

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TEST ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

O ΕΟΔΥ  επίσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των rapid test που έκαναν τα κλιμάκιά του χθες, Τετάρτη, στη Μεσσηνία. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-“ΑΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ”
676 rapid test με 7 θετικά (1.04%) αφορούν σε 4 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 23 έτη

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
166 αρνητικά rapid test

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
57 αρνητικά rapid test

 

3 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-ΣΤΟΥΣ 23 ΟΙ  ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στους 23 ανέβηκε ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μετά και τις 3 εισαγωγές που έγιναν σήμερα αλλά και το ένα εξιτήριο που δόθηκε.

 

 

Διαβάστε και αυτό:

15 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

24 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-“Καλπάζει” η μετάλλαξη Δέλτα στo Νομό
To Top