Χορός

22 έως 26 Σεπτεμβρίου ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Πολιτιστικού Οργανισμού INTERKULTUR για τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2022.

Ο 4ος Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας  είναι προγραμματισμένος για το χρονικό διάστημα 22 έως 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο, ο Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας  είναι παγκόσμιας εμβέλειας και τοποθετεί την Καλαμάτα στο χάρτη των μεγαλύτερων ανάλογων εκδηλώσεων, αφού αναμένεται να φιλοξενηθούν – όπως συνέβη το 2015, το 2017 και το 2019 – δεκάδες χορωδίες από όλες τις ηπείρους, καθώς και πολλές ελληνικές.

Η έλευση στην Καλαμάτα χιλιάδων χορωδών και των συνοδών τους, καθώς και η διεθνής προβολή της χορωδιακής αυτής συνάντησης, είναι κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός το οποίο θα διοργανωθεί στην Ελλάδα, προσδίδουν στο Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας χαρακτήρα μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος.

22 έως 26 Σεπτεμβρίου ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας
To Top