ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

21 προσλήψεις εργατών και τεχνικών στον Δήμο Καλαμάτας για τις έκτακτες ανάγκες λόγω κορονοϊού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εργαζόμενους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 01 Απριλίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα, παρουσία της Δ/ντριας της Διεύθυνσης Κοκκωνίας Γιαννοπούλου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον καθημερινό αγώνα που οι εργαζόμενοι δίνουν προκειμένου ο Δήμος να διατηρηθεί καθαρός, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη τήρησης των κανόνων ατομικής υγιεινής.

Για ήρωες της καθημερινότητας, έκανε λόγο από την πλευρά του, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους μέσω της εργασίας τους στο Δήμο, ο Αντιδήμαρχος Γ. Μπάκας.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων τόσο στα Τμήματα Αποκομιδής και Οχημάτων, όσο και στο Τμήμα Ανακύκλωσης, εντάσσονται μετά το υγειονομικό προσωπικό, στις πιο ευάλωτες ομάδες για προσβολή από τον Covid-19, αν λάβουμε υπόψη την υψηλή μεταδοτικότητα και την παραμονή του ιού σε πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων με συνεχείς παραινέσεις για τήρηση των κανόνων υγιεινής, ευλαβική χρήση των μέσων ατομικής προστασίας και απολυμάνσεις κάδων και απορριμματοφόρων.

Τέλος σημειώνεται ότι η Δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει την άμεση πρόσληψη 21 ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.

Η εισήγηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Οικονομική Επιτροπή:

21 προσλήψεις εργατών και τεχνικών στον Δήμο Καλαμάτας για τις έκτακτες ανάγκες λόγω κορονοϊού
To Top