Το δικό μου Σχολείο

21.831 μάσκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς της Μεσσηνίας έφτασαν στο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ: ΜΠΕΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Λίγα λεπτά μετά τις 19:30 σήμερα το απόγευμα έφτασαν με φορτηγό από την Αθήνα, 18 κούτες που περιέχουν 21.831 υφασμάτινες μάσκες προσώπου για να μοιραστούν σε όλα τα σχολεία της Μεσσηνίας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.


Συγκεκριμένα παραλήφθηκαν 7.509 μάσκες για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών και 14.322 μάσκες διαφορετικού χρώματος για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και για τους εκπαιδευτικούς.


Είχαν ήδη ειδοποιηθεί οι διευθυντές των Σχολικών μονάδων για να παραλάβουν τις μάσκες και η Γεν.Γραμματέας του Δήμου Μαρία Νταμάτη που συντόνιζε την διαδικασία μαζί με τον αρμόδιο υπάλληλο Δημήτρη Αναστασόπουλο.
Στο Δημαρχείο της Καλαμάτας βρέθηκε κι ο Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης,που δήλωσε πως αντιστοιχεί σε πρώτη φάση μια μάσκα για κάθε παιδί και τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα παραλαβή για να πάρουν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί άλλες δυο μάσκες.

Ήδη παρέλαβαν τις μάσκες όλα τα σχολεία της Μεσσηνίας, εκτός από αυτά του Δήμου Πύλου Νέστορος και τα Δημοτικά του Δήμου Καλαμάτας που θα τις παραλάβουν το πρωί της Κυριακής.

To Top