Υγεία

20 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Είκοσι νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο από τον ΕΟΔΥ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων μέσα σε 6 μέρες,  από τη Δευτέρα έως σήμερα Σάββατο στα 173.

55 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συνεχίζεται όμως το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και σε Κορινθία και Αργολίδα, με τα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου να καταγράφονται και πάλι υψηλά. Έτσι ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 55 νέα κρούσματα στην Κόρινθο, στην Αργολίδα 19, στην Αρκαδία 10 και μόλις 5 στη Λακωνία.

 

ΣΤΟΥΣ 9 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την ίδια ώρα, στους 9 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετά τις τρεις εισαγωγές ασθενών που έγιναν σήμερα, και ανέβασαν τον αριθμό από τους 6 που νοσηλεύονταν μέχρι τώρα, στους 9. Παραμένει κενή η ΜΕΘ Covid.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TEST ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Σήμερα, Σάββατο, έγιναν στην Καλαμάτα 455 rapid test από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο προαύλιο του “Αλ.Κουμουνδούρος”, ενώ να σημειωθεί ότι και αύριο, Κυριακή, θα γίνουν δωρεάν rapid test στον ίδιο χώρο από τον ΕΟΔΥ, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χθεσινών (Παρασκευή 16 Ιουλίου) rapid test που έκαναν τα κλιμάκιά του. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΠΥΛΟΣ
86 rapid test με 2 θετικά (2.33%) αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 33 έτη

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-“Αλ.Κουμουνδούρος”

550 rapid test με 2 θετικά (0.36%) αφορούν σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 23 έτη

ΜΕΣΣΗΝΗ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 

194 αρνητικά rapid test

 

Μαίρη Περδικέα

20 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο
To Top