ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 2 μήνες ο απολογισμός του πρώτου χρόνου της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου-Έρχονται αλλαγές

Τι αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, ανέφερε:

«Σε περίπου 2 μήνες θα πραγματοποιήσουμε απολογισμό έτους. Είναι κάτι το οποίο και προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί. Απολογισμό για κάθε τομέα χωριστά, αλλά και συνολικό απολογισμό δράσεων. Επίσης θα ανακοινωθεί και ο προγραμματισμός της Δημοτικής Αρχής για τη νέα περίοδο.

Εκεί, θα έχουμε και αλλαγές, μετακινήσεις, νέες αρμοδιότητες, προσθήκες κι ότι άλλο χρειάζεται, προκειμένου η υλοποίηση του έργου της Δημοτικής Αρχή να έχει ακόμα ταχύτερο ρυθμό».

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Έρχονται  “αλλαγές-μετακινήσεις-νέες αρμοδιότητες-προσθήκες” μας προϊδεάζει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Οι αλλαγές προσδιορίζονται από Σεπτέμβριο και μετά οπότε και ημερολογιακά συμπληρώνεται ένας χρόνος της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου.  Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, ο απολογισμός θα φέρει πιθανότατα και ανασχηματισμό, σίγουρα πάντως ανακατατάξεις, αφού όλοι κρίνονται, το έργο τους αξιολογείται και αναλόγως είτε θα αναβαθμιστούν με νέες αρμοδιότητες είτε θα δουν την πόρτα εξόδου. O Δήμαρχος φαίνεται πως δίνει έμφαση στην ταχεία ολοκλήρωση των έργων, ώστε να μην συμβούν ξανά κωλυσιεργίες και αστοχίες που καθυστερούν κατά πολύ την υλοποίησή τους. “Θα έχουμε  ό,τι άλλο χρειάζεται προκειμένου η υλοποίηση του έργου της Δημοτικής Αρχής να έχει ακόμα ταχύτερο ρυθμό”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά. Η γρήγορη υλοποίηση των σχεδιασμών της Δημοτικής Αρχής είναι λοιπόν το βαρόμετρο για τις αλλαγές που έρχονται, οπότε και εκεί θα κριθούν και τα πρόσωπα που επέλεξε για τον πρώτο χρόνο της θητείας του στο δημαρχιακό θώκο. Εκεί θα κριθούν και οι συνεργασίες, αν ευδοκίμησαν ή όχι.

Μ.Π.

 

Σε 2 μήνες ο απολογισμός του πρώτου χρόνου της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου-Έρχονται αλλαγές
To Top