Το δικό μου Σχολείο

1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμάτας: Διημερίδα προβολής αντιπροσωπευτικών έργων μαθητών ΕΠΑΛ στο Πνευματικό

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμάτας οργανώνει την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας διημερίδα προβολής αντιπροσωπευτικών έργων μαθητών των ΕΠΑΛ της πόλης μας τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών τους μαθημάτων και του Μεταλυκειακού έτους Μαθητείας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ειδικότητες που λειτουργούν στα 4 ΕΠΑΛ της Καλαμάτας (1ο ΕΠΑ.Λ, 2ο ΕΠΑ.Λ, 4ο ΕΠΑ.Λ και Εσπερινό ΕΠΑ.Λ), να παρακολουθήσουν επιδείξεις του Ναυτιλιακού Τομέα, του τομέα Υγείας/Αισθητικής σε μακιγιάζ και περιποίηση άκρων, του τομέα Υγείας/Νοσηλευτικής σε πρώτες βοήθειες/τεχνητή αναπνοή σε πρόπλασμα, και να περιηγηθούν σε αντιπροσωπευτικά έργα Βρεφονηπιοκόμων, Γεωπόνων, Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων, Πληροφορικής, Εφαρμοσμένων Τεχνών κ. α.
Η έκθεση γίνεται στο χώρο του Φουαγιέ και στην Κεντρική Πλατεία ακριβώς απέναντι και θα είναι ανοιχτή για κοινό, μαθητές και γονείς το πρωί 8.30 – 13.30 και το απόγευμα 18.00-20.30 της Πέμπτης και της Παρασκευής 18 και 19 Απριλίου 2024.

Δημοφιλέστερα

To Top