ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1η Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά

Η πρώτη δημοτική επιχείρηση που θα μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων είναι η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας όπου έχει ήδη προγραμματιστεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού φωτισμού που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο χώρο των βιολογικών προϊόντων!

Ο Άγιος Βασίλης θα ξεκινήσει τη φετινή του επίσκεψη στη Μεσσηνία από την Κεντρική αγορά εκεί που κάθε Τετάρτη και Σάββατο γίνεται το αδιαχώρητο από δημότες και επισκέπτες, που έχουν στη διάθεσή τους για αγορές “το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ αγορών στην Πελοπόννησο” όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο πρόεδρος της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας!

Κανόνισε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης της 1ης Δεκεμβρίου ο Αη Βσίλης με τον Γιάννη Μπάκα!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 1η Δεκεμβρίου θα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Μάλαμας με την ορχήστρα του, ο Γιώργος Σκλήκας με την χορωδία του και ο χορευτικός όμιλος Λεύκιππος!

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν εδέσματα και κεράσματα και τους διοργανωτές δεν τους απασχολεί καθόλου ο καιρός, αφού ο χώρος είναι στεγασμένος και μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες άτομα!
Μάλιστα ο Άγιος Βασίλης δεν θα είναι περαστικός μόνο από αυτήν την εκδήλωση, αλλά πολύ συχνά θα δίνει το παρόν στην κεντρική αγορά και ιδιαίτερα θα βρίσκεται εκεί όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου για να μοιράζει δώρα και κεράσματα!
Ραντεβού Λοιπόν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας που τα έχει όλα και συμφέρει!

1η Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά
To Top