Αθλητισμός

Διαβολίτσι: Κίνηση ματ με Σωτήρη Λυμπερόπουλο!- Πρώτη με αισιοδοξία στο καπετάν Βασίλης

Με την πρώτη προπόνηση να εξελίσσεται σαν την περσινή χρονιά, με βροχή στην αρχή αλλά στη συνέχεια να κάνει την εμφάνισή του ο ήλιος και ουράνιο τόξο, το Διαβολίτσι μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Αισιοδοξία, λίγες κουβέντες, σωστά και μελετημένα βήματα, είναι τα στοιχεία με τα οποία θα πορευτεί το Διαβολίτσι φέτος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα μέλη της διοίκησης να δίνουν δυναμικό παρών στην πρώτη, στέλνοντας έτσι το μήνυμα πώς θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας παίκτες και προπονητικό τιμ για μια θετική πορεία.

Η είδηση της πρώτης προπόνησης έχει να κάνει με το με τους άμεσους συνεργάτες του Αλέξη Μαντζούνη καθώς οι νερατζούρι έκαναν κίνηση-ματ και ενέταξαν στο τιμ τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, ρόλο τον οποίο είχε από το Γενάρη του 2019 στην Καλαμάτα.

Παρόντες στην πρώτη ήταν και οι δύο νέοι συνεργάτες του Αλέξη Μαντζούνη, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ο Γιάννης Αντωνόπουλος που θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς θα αναλάβει και τις Ακαδημίες του συλλόγου και ο 30χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Ηλιόπουλος που είναι ο νέος γυμναστής.

Οι δυο τους ήταν επικεφαλής στα δύο γκρουπ που χωρίστηκαν οι 17 συνολικά ποδοσφαιριστές κάνοντας τα πρώτα χιλιόμετρα στο “Καπετάν Βασίλης“, το οποίο στην επιστροφή της ομάδας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Από πλευράς διοίκησης το παρών στην πρώτη έδωσαν οι Βασίλης Χαρίτσης, Κώστας Βεργής, Λεωνίδας Οικονομίδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Θύμιος Ξηρόκωστας, Γιώργος Τσοροτιώτης, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

 

 

Διαβολίτσι: Κίνηση ματ με Σωτήρη Λυμπερόπουλο!- Πρώτη με αισιοδοξία στο καπετάν Βασίλης
To Top