Αθλητισμός

18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας: Μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών

Με μεγάλη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο 18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018. Πάνω από 1.280 άτομα συμμετείχαν στη διαδρομή 10 χιλιομέτρων (τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα), που ξεκίνησε από την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και έφτασε έως το τέρμα της Ναυαρίνου, με επιστροφή.

Ήταν από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις και το εξαιρετικό ήταν ότι έβλεπες μια ολόκληρη πόλη να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τον Αθλητισμό, κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, σε μια διαδρομή που προσφέρει απλόχερα η Πόλη του Ήλιου!

Μικρά παιδιά, μαμάδες και μπαμπάδες με καρότσια, ηλικιωμένοι, νέοι αλλά και έμπειροι δρομείς, όλων των ηλικιών, των ταχυτήτων, των αποστάσεων, φόρεσαν το χαμόγελό τους και την καλή τους διάθεση και έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία για να λάβουν μέρος στον 18ο αγώνα της πόλης!

Μαζί με αυτούς, 700 παιδιά και γονείς έλαβαν μέρος στον μικρότερο αγώνα των 2 χλμ., που έγινε στο κέντρο της πόλης.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και φέτος ήταν αφιερωμένος στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρους έγιναν οι απονομές στους 6 πρώτους νικητές και νικήτριες, ενώ βραβεύθηκαν ακόμη σύλλογοι με την πολυπληθέστερη αποστολή (από Πάτρα, Φιλιατρά και Αργολίδα), οι χορηγοί, το Σώμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, η ομάδα των εθελοντών, καθώς επίσης τα μέλη του ΣΔΥΜ, Βασίλης Κουμανάκος και Μαρκ Τοντ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν πρόσφατα τον άθλο του τερματισμού στον «Μαραθώνιο της Άμμου» στο Μαρόκο με 260 χλμ. σε 6 μέρες.

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://fitwaytiming.gr/index.php/apotelesmata/173-10-km-28-04-2018

To Top