Το δικό μου Σχολείο

Το 18ο Δημοτικό Καλαμάτας στο Εικαστικό Εργαστήρι: Μυήθηκαν τα παιδιά στην κεραμική και τη ζωγραφική

Εικαστικό Εργαστήρι: Με Ιστορία πάνω από 30 χρόνια συνεχίζει την ποιοτική διδασκαλία στα παιδιά της Καλαμάτας και την αγάπη στα Εικαστικά

Με χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας μαζί με τις δασκάλες τους Αγγελική Πολιτοπούλου και Ελένη Μαχαίρα, το Εικαστικό Εργαστήρι της πόλης μας.

Οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Τομέα Παναγιώτη Λαμπρινίδη στους χώρους και τα εργαστήρια του σχολείου, δείχνοντας μάλιστα τρομερό ενδιαφέρον με ερωτήσεις για όλους τους τομείς του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Στη συνέχεια, οι καθηγήτριες ζωγραφικής και κεραμικής του Εργαστηρίου, Νάνσυ Παπαδοπούλου και Δήμητρα Πετροπούλου, επεφύλαξαν μια μικρή έκπληξη στους επισκέπτες καθώς τους έκαναν μαθήματα ζωγραφικής και κεραμικής.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Τομέα Παναγιώτης Λαμπρινίδης εντυπωσιάστηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη για την εικαστική τέχνη που επέδειξαν.
Το Εικαστικό Εργαστήρι για πάνω από τρεις δεκαετίες παρέχει ποιοτική διδασκαλία στα εικαστικά με καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές ώστε να καλλιεργηθεί η κλίση των μαθητών προς την τέχνη.

Για πληροφορίες/επισκέψεις:
Εικαστικό Εργαστήρι – ΚΤΚ , Ναυαρίνου 8, Παραλία Καλαμάτας.
Τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr

Το 18ο Δημοτικό Καλαμάτας στο Εικαστικό Εργαστήρι: Μυήθηκαν τα παιδιά στην κεραμική και τη ζωγραφική
To Top