Υγεία

18 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ακόμα ένας νεκρός από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στη Μεσσηνία για το 2021, με 18 νέα κρούσματα να ανακοινώνονται σήμερα από τον ΕΟΔΥ. Στο μεταξύ, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας κατέληξε ακόμα ένας ασθενής με κορονοϊό, ενώ έγιναν και 3 εισαγωγές στην Κλινική Covid που όμως συνοδεύονταν και από 9 εξιτήρια. Έτσι ο αριθμός των νοσηλευομένων αυτή τη στιγμή στην Κλινική Covid  του Νοσοκομείου Καλαμάτας ανέρχεται σε 16. Την ίδια ώρα, μάχη δίνουν 2 ασθενείς με κορονοϊό που βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid.

Αύξηση όμως παρουσιάζουν τα κρούσματα και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από 51 νέα κρούσματα καταγράφονται σε Κορινθία και Ηλεία, στην Αργολίδα 22, στην Αρκαδία 12, ενώ στην Αχαΐα 135 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο. Μοναδική εξαίρεση και πάλι η Λακωνία με μόλις 3 κρούσματα.

152 ασθενεις με covid νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια, αυτή τη στιγμή  στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 152 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 24, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 28, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 25, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 46 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 18 (τα 2 σε ΜΕΘ).

Μαίρη Περδικέα

18 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ακόμα ένας νεκρός από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top