Υγεία

18 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-22 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Οι 4 διασωληνωμένοι

50 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Νέα αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα στο Νομό μας το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα, 18 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, μετά τα μόλις 5 χθεσινά, που ανεβάζουν τον αριθμό των κρουσμάτων μέσα σε 5 μέρες σε 50. Συνολικά σήμερα έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ 685 τεστ σε Καλαμάτα και Μεσσήνη, ενώ αύριο Σάββατο τα κλιμάκια θα βρεθούν στα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας αλλά και στην Κεντρική Αγορά, ενώ ακόμα ένα κλιμάκιο θα μεταβεί στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας για τεστ σε επιβάτες πτήσης.

4 οι ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΘ COVID ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-18 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID

Στο μεταξύ, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας διασωληνώθηκε ακόμα ένας ασθενής με κορονοϊό, ανεβάοντας τον αριθμό των διασωληνωμένων στη ΜΕΘ Covid σε 4. Την ίδια ώρα, έγιναν 4 εισαγωγές ασθενών στην Κλινική Covid, ενώ δόθηκε μόλις ένα εξιτήριο, με το συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων στην Κλινική να φτάνει τους 18.

Όσον αφορά στη υπόλοιπη Πελοπόννησο, η επιδημιολογική κατάσταση έχει ως εξής, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ: 30 νέα κρούσματα καταγράφονται στην Κορινθία, στην Αργολίδα 18, στην Αρκαδία 21, και στη Λακωνία 6. Ενώ στην Αχαΐα ανακοινώθηκαν σήμερα 141 νέα κρούσματα και 32 στην Ηλεία.

Μαίρη Περδικέα

18 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-22 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας-Οι 4 διασωληνωμένοι
To Top