Υγεία

14 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-25 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

14 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ. Τα κρούσματα αφορούν το τελευταίο 24ωρο και φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή αύξηση στο Νομό μας, μετά και τα  9 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες.

Την ίδια ώρα στους 25 είναι συνολικά οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, εκ των οποίων οι 2 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid. Το ενθαρρυντικό είναι ότι σήμερα είχαμε 5 εξιτήρια ασθενών με covid  που ανάρρωσαν και μόλις μία εισαγωγή.

485 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ

Συνολικά, 485 rapid test έγιναν σήμερα στο Νομό μας, εκ των οποίων τα 265 έγιναν στο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου και εντοπίστηκε ένα θετικό στον ιό. Ένα άλλο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετάβει στην 120 ΠΕΑ, όπου και υποβλήθηκαν σε τεστ 40 άτομα. Συνολικά 85 rapid test έγιναν από τον ΕΟΔΥ και σε Διάπλαση και City Hospital, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν όλα αρνητικά, ενώ τα τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ολοκληρώθηκαν  με 57 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ. Tα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά.

151 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ

Την ίδια ώρα, η επιδημιολογική κατάσταση στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, καταγράφεται από τον ΕΟΔΥ ως εξής: 40 νέα κρούσματα στην Κορινθία,  στην Αργολίδα 21,  στην Αρκαδία 14, στην Ηλεία 22, και μόλις 5 στη Λακωνία. Ενώ η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου στην Αχαΐα. που συνεχίζει να δίνει τριψήφια νούμερα, με 151 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Μαίρη Περδικέα

 

14 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-25 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top