Αθλητισμός

Καλαμάτα: Θερμή υποδοχή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο

Θερμή υποδοχή στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιφύλαξαν περίπου 50 φίλοι του στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, στην άφιξη της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα (6/10, 17:15) στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα και ζήτησαν απο τους πάικτες του “δικεφάλου” να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δύο ισοπαλίες, με Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου αμφότερα τα δύο παιχνίδια έληξαν με σκορ 2-2.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», Αντώνης Μαυρέας έδωσε επίσης το παρών και είχε συνομιλία, τόσο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, όσο και με τον τιμ μάνατζερ της Κ19 του Δικεφάλου Κώστα Ιωσηφίδη.

 

Oι παίκτες που έχει επιλέξει ο Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην Αρκαδία, είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει εκ νέου στον Μάτος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του αλλά και στον Πέλκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν στην Τρίπολη με οδηγό το περσινό 0-3 , ενώ θα έχουν και πάλις την συμπαράσταση των οπαδών τους, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, να παίρνει 1000 εισιτήρια, για μεμονωμένη μετακίνηση, με την σύμφωνη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ. για το ανατολικό πέταλο του γηπέδου του Αστέρα.

 

 

 

Καλαμάτα: Θερμή υποδοχή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο
To Top