Μουσική

12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας: Εξαιρετική πρεμιέρα με tango στο κατάμεστο Μέγαρο

ΓΥΦΤΑΚΗΣ: Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ

Το 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας επέστρεψε δυναμικά και φιλοξένησε τους Ιταλούς Giampaolo Bandini (κιθάρα) και Cesare Chiacchiaretta (μπαντονεόν) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στο κατάμεστο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

IMG-2640

Ήταν σαφώς μια μεγάλη στιγμή για την πόλη της Καλαμάτας και το φεστιβάλ κιθάρας με ένα από τα καλύτερα ντουέτα Tango στον κόσμο που ενθουσίασαν το κοινό!
Οι δύο Ιταλοί καλλιτέχνες με την κιθάρα και το μπαντονεόν έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη διεθνή μουσική σκηνή παίζοντας στα σπουδαιότερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο. Μας ταξιδέψουν με τα δημοφιλέστερα έργα του A.Piazzolla αλλά και έργα των L.Brouwer και M.D.Pujol που έχουν αφιερωθεί στο ντουέτο.

IMG-2641

IMG-2643

Μετά το πέρας της συναυλίας το οινοποιείο Γκότση με την βοήθεια του catering Αρχόντισσα πρόσφερε στο κοινό της συναυλίας ετικέτες κρασιού υψηλής ποιότητας στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού! Διοργάνωση: Σύλλογος Τέρψις
Το πρωί του Σαββάτου προηγήθηκε MASTERCLASSES μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας από τους δυο φιλοξενούμενους μουσικούς.

To Top