ΚΟΙΝΩΝΙΑ

120 ΠΕΑ: Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει-Δοξολογία και έκθεση αεροσκαφών

Σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, η Πολεμική Αεροπορία τίμησε τη μνήμη του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στο Πολεμικό Αεροδρόμιο Καλαμάτας τελέσθηκε Δοξολογία στο πλαίσιο του εορτασμού, παρουσία – μεταξύ άλλων – του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τις στατικές εκθέσεις αεροσκαφών και υλικού που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ανέφερε: «Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία. Χρόνια πολλά στην δική μας 120 ΠΕΑ.

“Χρόνια πολλά στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, που εορτάζουν τους προστάτες τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ. Σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας που με αυταπάρνηση αγωνίζεται καθημερινά για την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Είμαστε ευτυχείς που στην Καλαμάτα εδρεύει η 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος. Όπως επίσης είμαστε χαρούμενοι που σύντομα μέσω διακρατικής συμφωνίας θα αναβαθμιστούν και θα εκσυγχρονιστούν οι εγκαταστάσεις και τα πτητικά μέσα για τους Ικάρους μας”.

Διαβάστε και αυτό:

120 ΠΕΑ: Τετραήμερος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

120 ΠΕΑ: Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει-Δοξολογία και έκθεση αεροσκαφών
To Top