Υγεία

12 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ρεκόρ εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο-Στους 29 οι νοσηλευόμενοι με covid

12 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Μεσσηνία. Την ίδια ώρα, 8 ασθενείς  με κορονοϊό μπήκαν για νοσηλεία το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των νοσηλευομένων σε 29. Συγκεκριμένα, 26 ασθενείς νοσηλεύονται στην Κλινική Covid, και 3 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του  Νοσοκομείου, ενώ δόθηκε μόλις ένα εξιτήριο. Συνολικά στη Μεσσηνία μέσα σε 5 μέρες, απο τη Δευτέρα έως σήμερα, καταγράφονται 32 κρούσματα.

400 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: 4 ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Στο μεταξύ, 400 rapid test έγιναν σήμερα στο Νομό μας από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με 4 κρούσματα να εντοπίζονται στα τεστ που έγιναν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Μάλιστα, τεστ έγιναν και στην 120 ΠΕΑ, με 50 άτομα να προσέρχονται, και όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά. Τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ έγιναν και στις κλειστές δομές της Καλαμάτας και στο Ειδικό Σχολείο, με αποτελέσματα επίσης αρνητικά.

57 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ- 30 ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Δραματική αύξηση των κρουσμάτων στους υπόλοιπους Νομούς της Πελοποννήσου, πλην Λακωνίας. Με την Κορινθία να καταγράφει 57 νέα κρούσματα, την Αργολίδα με 30, την Αρκαδία με 18, και τη Λακωνία με μόλις 3. Όσον αφορά στην Αχαΐα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ εντοπίζονται 87 νέα κρούσματα και στην Ηλεία 23.

Μαίρη Περδικέα

 

12 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ρεκόρ εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο-Στους 29 οι νοσηλευόμενοι με covid
To Top