Υγεία

12 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-694 τα rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Δώδεκα νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι έγιναν σε Καλαμάτα και Μεσσήνη συνολικά 694 τεστ γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού, σε πολίτες που προσήλθαν και εξετάστηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Στο μεταξύ, σήμερα δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή με covid που ανάρρωσε, με τον αριθμό των νοσηλευομένων στην Κλινική Covid να ανέρχεται  στους 18. Την ίδια ώρα τη δική τους μάχη εξακολουθούν να δίνουν 3 ασθενείς με κορονοϊό, που παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ “ΑΙΟΛΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”  RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Στους Αρμενιούς Τριφυλίας μεταβαίνει αύριο, Σάββατο 17 Απριλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid test στους κατοίκους. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Κοινοτικό Γραφείο από τις 09.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Ενώ την Κυριακή 18 Απριλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου “Αίολος Καλαμάτας”, από τις 10 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι προκειμένου να διενεργήσει δωρεάν rapid test σε όποιον πολίτη επιθυμεί.

Μαίρη Περδικέα

12 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-694 τα rapid test σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ
To Top