Επί Σκηνής

11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας: “Ο Καραγκιόζης Ανθοπώλης” την Τετάρτη από το θίασο σκιών Δημητρακόπουλου

Συνεχίζεται η 11η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με πλήθος κόσμου να την επισκέπτεται καθημερινά, για να αγοράσει λουλούδια, δεντράκια, να δεχτεί συμβουλές από τους φυτωριούχους και και να κάνει τη βόλτα του στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Παράλληλα συνεχίζονται τα πρωινά οι βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις με τη συμμετοχή σχολείων, καθώς και πολλά εργαστήρια και ποικίλες καλλιτεχνικές δράσεις τα απογεύματα.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 21.00 το βράδυ τη βραδιά αναμένεται να “κλέψει” ο “Καραγκιόζης Ανθοπώλης”, μια παράσταση του Θεάτρου Σκιών των ταλαντούχων Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και Γεωργίας Δημητρακοπούλου, σκορπώντας γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Την Τετάρτη 22/05, “Ο Καραγκιόζης Ανθοπώλης” θα βρίσκεται στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας, στο Πάρκο του ΟΣΕ! Για ακόμη μια χρονιά σας περιμένουμε στο Πάρκο Σιδηροδρόμων στις 21.00!
Με την υποστήριξη της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

ανθοκομική προγρ Large

Υπενθυμίζεται ότι η Ανθοκομική έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με ώρες λειτουργίας από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Η 11η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας, συνεχίζεται έως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στο όμορφο και πάντα φιλόξενο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

ανθοκομική προγρ 1 Large

To Top